LAS STANCIA

LAS STANCIA Traditionele Argentijnse gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 174 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Las Stancia. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 9:51 Het is heel goed en ook de hoeveelheid.en de bezorging mooi op tijd.
24 jun 2022 om 21:44 Eten was top, bezorging op tijd. Wat we erg vreemd vonden, was dat we bij een bestelling van ruim 50 euro, toch bezorgkosten moeten betalen. Bij een pizzeria is de bezorging bij 15 euro al gratis.
27 apr 2022 om 21:02 Ruim 2 uur op eten gewacht terwijl bij bestellen 45 minuten werd aangegeven, ik heb ook moeten bellen anders had het eten misschien niet eens gekomen Zat 1 bakje sla bij 2 menu’s, beetje karig, spare ribs waren verder prima
15 apr 2022 om 19:33 Spareribe was perfect Alleen kindermenu met kip. Alles zat in 1 grote schaal door elkaar heen. De patat de sla met saus en de kip met marinade. Was niet erg kind vriendelijk. En de bezorging was te laat 20 min te laat.
11 mrt 2022 om 21:18 Weer erg lekker en snel bezorgd!
25 feb 2022 om 21:21 Top eten altijd , dik tevreden
18 feb 2022 om 20:03 Ondanks de storm gewoon het heerlijke eten toch bezorgd, top !!
12 feb 2022 om 20:53 Chorizo worstjes en spareribs besteld waren weer heerlijk zoals altijd!! Bezorging was prima op tijd.
30 jan 2022 om 20:07 Erg late bezorging dus was allemaal niet echt meer op temperatuur verder smaakte het eten prima en was er van alles genoeg
22 jan 2022 om 19:38 Goed verzorgd. Verzoek voor meer groente in plaats van frites was geen enkel probleem.
2 jan 2022 om 20:04 Top menu Je krijgt heel veel .vlees top malse hoe je het vraagt . Top
26 dec 2021 om 23:06 Patat was te hard doorbakken. Verder was alles heerlijk! Super mals vlees